Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 واحد پشتیبانی فنی رفسنجان

کلیه امور فنی مربوط به مشتریان استان کرمان و شهرستان ها

 واحد حسابداری و امور مالی

کلیه سوالات قبل از خرید و کلیه مسائل مالی

 واحد پشتیبانی فنی تهران

کلیه امور مربوط به مشتریان دفتر تهران و خارج از کشور

 واحد طراحی گرافیک

طراحی بنرهای تبلیغاتی، لوگو و کلیه المان های گرافیکی

 واحد سئو، بهینه سازی و تولید محتوا

کلیه امور مربوط به سئو، بهینه سازی وبسایت، تبلیغات، افزایش بازدیدکننده و تولید محتوا